Valami új, valami régi – így is lehetne jellemezni a Szombathelyi Haladás felszerelését. A címer és a színvilág maradt a régi, a megszokott zöld és fehér. Azonban a mez terén mindenképpen változás lesz. Az előttünk álló bajnoki évadban három élvonalbeli labdarúgó csapat- köztük a szombathelyiek az új magyar sportruházatmárka, a 2Rule (ejtsd: túrúl) által gyártott felszerelésben játszák majd mérkőzéseiket.

A Haladás mellett a Puskás Akadémia és a Diósgyőr is vált az új márkára. A szombathelyiek és felcsútiak az Adidas-ról, a miskolci egyesület pedig a Nike-ról váltott. A 2Rule-t gyártó Magyar Sportmárka Zrt. Mészáros Lőrinc többségi tulajdonába tartozik. A Magyar Idők cikkéből kiderül, hogy a magyar sportvilág évek óta milliárdokat költött külföldi sportszergyártóknak. A váltás ezért is volt fontos, így először csapatsportokban lép piacra az új márka, majd később utcai ruházatot is gyártanak majd.

Merthogy a 2Rule-t gyártó Magyar Sportmárka Zrt. a turulmadárként szárnyaló milliárdos, Mészáros Lőrinc többségi tulajdonába tartozik. Kővári Ágnes vezérigazgató korábban azt mondta a kormánypárti Magyar Időknek, hogy a magyar sportvilág évek óta milliárdokat fizet nagy külföldi sportszergyártóknak, ezért először a csapatsportokban lépnek piacra, később utcai ruházatot is gyártanának.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!