A nyári átigazolási időszak még korántsem ért véget a labdarúgásban, még akkor is ha a legnagyobb transzferen már túl vagyunk (Cristiano Ronaldo – Juventus). Minden csapat gőzerővel igyekszik megerősíteni a keretét, főleg olyan játékosokkal, akik a vb-n mutatták meg először a nagyközönségnek, hogy milyen szintet is képviselnek. 

Benjamin Pavard két éve még csak szurkolt a válogatott sikeréért. Fotó: AFP

Az egyik ilyen például Benjamin Pavard, a Stuttgart 22 éves jobbhátvédje, aki az egész vb során megbízható teljesítményt nyújtott, sőt Argentína ellen gólt is szerzett, nem is csúnyát.

A fiatal játékos maga mesélte el, hogy két évvel ezelőtt még a szurkolói zónából követte az akkor Eb-ezüstérmesként végző francia nemzeti csapatot, amelyről kép is található az Instagramon.

🇫🇷🇵🇱Corentin Halucha (@c.halucha26) által megosztott bejegyzés,

Nos, német lapértesülések szerint ezzel a Bayern München figyelmét is felkeltette, és akár már az idén nyáron csatlakozhat a bajorok keretéhez, körülbelül 35 millió euró fejében, ami jó üzlet lenne a stuttgartiaknak, hisz ők még 5 millió euróért vásárolták.

Érdekesség, hogy a világbajnok franciák keretében volt egy csatár, aki még nem is élt az 1998-as vb-siker alkalmával, a még mindig csak 19 éves Kylian Mbappe már rengeteget letett a labdarúgásban.