Ahogy korábban beszámoltunk róla, kialakult a Haladás teremlabdarúgó csapatának kerete, amelynek továbbra is erőssége marad Dróth Zoltán. Érkezett két szerb nemzetiségű játékos Milos Simic és Veroljub Vukadinovic személyében, valamint Vas Ádám, akit már a válogatottban is láthattak a szurkolók. Rajtuk kívül a tehetséges utánpótláskorú labdarúgókra is számít az új vezetőedző Vladan Cvetanovic.

Hétfőn pedig már az első felkészülési mérkőzését is lejátszotta a zöld-fehér együttes. A Haladás Sportkomplexumban a harmadosztályú együttes és a Magyar Kupa győztes élvonalbeli keret is pályára lépett. A Hali II. ellenfele a másodosztályú Tihany gárdája volt. Ezt követően a Veszprém gárdájával mérte össze erejét az átalakuláson átesett zöld-fehérek első csapata.

Ahogy várható volt, mindkét találkozón rendszeresen cseréltek a mesterek, hogy minden játékos szóhoz jusson és bizonyíthasson. Ennek megfelelően még nem igazán volt látványos és összeszokott játék. Azonban mindkét szombathelyi csapat óriásit küzdött és győzelmet arattak a felkészülési szezon első mérkőzésén. A fiatalok Ábrahám Péter vezetésével 6:3-as győzelmet arattak a Tihany ellen, míg a felnőttek Dróth Zoltán és Horváth Péter góljaival, 2:1 arányban múlták felül a Veszprém csapatát.

Haladás VSE II – Tihanyi FC 6:3
Haladás VSE – Futsal Club Veszprém 2:1

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!