A Vas Megyei III. osztály hétvégi összecsapásainak eredményei hoztak meglepetéseket, és kiütéses győzelmeket is egyaránt. A zord időjárás ellenére egy találkozót sem halasztottak el a harmadosztályban. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 3. forduló 

Már csak a Kőszegfalva gárdája mondhatja magát 100%-osnak, így értelemszerűen vezetik is a bajnoki tabellát, ám messze még a bajnokság vége. Továbbra sincs pontja a Vasasszonyfa gárdájának.

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 3. forduló 

Ebben a régióban még 3 csapat is büszkélkedhet a makulátlan teljesítményével, a Szakonyfalu, a Rábagyarmat és az Őrimagyarósd is meggyőzően kezdte az idei szezont. Nem sikerült azonban elkapni a rajtot az Alsószölnöknek és a Máriaújfalunak sem, ők még pont nélkül szerénykednek.

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 3. forduló

Kiütéses győzelmet aratott a szomszédvári rangadón az Ostffyasszonyfa együttese, akik 12:0-ra győzték le a jákfai brigádot. Nem ez volt a forduló egyetlen sima győzelme, féltucatig ugyanis a Kenyeri sem állt meg hazai pályán a Csénye ellen. A tabella élén a még mindig hibátlan Alsóújlak áll, akik ezúttal a Keléd otthonából hozták el simán a 3 pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!