A Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának több igazán pikáns párharcot is rendeztek, ám végül ezek közül nem mindegyik alakult olyan izgalmasan, amelyre előzetesen számítani lehetett.

Az Inter nem tudott gondot okozni a katalánoknak. Fotó: sportskeeda

A-csoport:
Borussia Dortmund 4:0 Atletico Madrid
Hiába számítottak nagy rangadóra a bukik is, a németek játszi könnyedséggel lépték le a madridiakat a tegnap este során, Antoine Griezmannéknak momentuma sem nagyon akadt a találkozón, több troll oldal meg is találta a francia támadót, aki nem rég Messi és Ronaldo szintjére emelte magát, ám a pályán ebből most semmit sem mutatott meg.
Club Brugge 1:1 Monaco
Thierry Henry bemutatkozó mérkőzésén pontot szerzett a Monaco, ám a továbbjutás szempontjából fontos lett volna számukra, hogy a belgákat oda-vissza legyőzze a francia együttes.

B-csoport:
Barcelona 2:0 Internazionale 
Előzetesen sokan azt gondolták, az Internek hatalmas esélye van még idegenben is megfogni a katalánokat, pláne úgy, hogy a Barcelona Lionel Messi nélkül kellett megvívja soros BL-találkozóját. Nos, ennek ellenére a gránátvörös-kékek szinte félgőzzel hozták le a mérkőzést, az olaszoknak csak egy-két alkalommal sikerült huzamosabb ideig megtartani a labdát, igazán nagy helyzeteket sem tudtak kialakítani. A Barcelona féllábbal már a következő körben érezheti magát.
PSV 2:2 Tottenham
A Tottenham számára csak a győzelem lett volna elfogadható eredmény, ám a hollandok nem adták könnyen a bőrüket, Mauricio Pochettino fiai pedig nem játszottak esélyeshez méltóan a szerda este folyamán, így veszélybe került a továbbjutásuk.

C-csoport:
Liverpool 4:0 Crvena Zvezda
A Liverpool könnyedén hozta a kötelezőt, még egy kihagyott büntető is belefért Jürgen Klopp legénységének.
PSG 2:2 Napoli
Úgy tűnik egyre jobban beigazolódnak azon vélemények, miszerint ez a PSG csupán a francia bajnokságból emelkedik ki csupán, a franciáknak hazai pályán kellett az eredmény után futniuk, végül a 93. percben sikerült egyenlíteniük az argentin Angel Di Maria mesteri tekerésével.

D-csoport:
Lokomotiv Moszkva 1:3 FC Porto
Büntetők és csapongó játék, ez jellemezte a két együttes összecsapását a legkiegyensúlyozottabbnak tartott csoportban, az már kezd kirajzolódni, hogy a Porto ott lehet a legjobb 16 között.
Galatasaray 0:0 Schalke 04
Kevés említésre méltó esemény történt a török – német párharc isztambuli felvonásán, remélhetőleg a németországi visszavágón gólokat is láthatnak a kilátogató szurkolók.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!