Megérkezett a magyar férfi vízilabda-válogatott Szombathelyre, ahol hétfőn este komoly mérkőzés vár rájuk. A nemzeti csapat az AVUS uszodájában a Világliga/Európa Kupa-selejtező 3. játéknapján hétfőn Máltát fogadja. A mérkőzés esélyese a hazai pályán játszó magyar válogatott lesz, de a győzelemért bizony nagyon sokat kell majd tenni.

Vasárnap ennek megfelelően edzéssel készülődött a nemzeti együttes Märcz Tamás szövetségi kapitány irányításával. A tréning jó hangulatban telt, ráadásul több szombathelyi vízilabdázó is ott volt az uszodában. Az AVUS fiataljai – minden korosztályos játékos – a helyszínen, testközelből figyelhették az edzést. Ez pedig óriási motivációt adhatott a fiatalok számára.

Hétfőn este tehát Világliga/Európa Kupa-selejtező mérkőzést vívunk Málta együttesével. Az összecsapásra korlátozott számban lehet jegyet vásárolni a találkozót megelőzően. Aki pedig nem jutott be az uszodába se keseredjen el, ugyanis az M4Sport közvetíti a mérkőzést. Szurkoljunk együtt a helyszínen és a tv-képernyője előtt is!

 

Magyarország – Málta
Világliga/Európa Kupa-selejtező
2018. december 10. – 17:30

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!