Rendkívül hektikus és fordulatokban gazdag mérkőzést veszített el hétfőn a Kútház Haladás futsal együttese. A Berettyóújfalu elleni derbin bár a hajrában még vezettek Dróthék, végül pont nélkül fejezték be a találkozót. Ezt a botlást javíthatják csütörtök este a szombathelyi teremlabdarúgók, hiszen gőzerővel zajlik az alapszakasz.

A 2018-as esztendőt a 14. fordulóval zárják a csapatok. A vasi zöld-fehérek ezúttal az élvonalba frissen feljutott BME együttesével néznek farkasszemet. A fővárosi együttes egyelőre nem muzsikált túl fényesen, hiszen mindössze kétszer hagyta el győztesen a pályát és már 10 alkalommal szenvedtek vereséget. Így hat ponttal az utolsóelőtti helyen állnak.

A Kútház Haladás ellenben a szűk élboly tagja, hiszen 26 egységgel a negyedik pozíciót foglalják el Horváth Péterék. Ráadásul a legjobb négy együttest követően hatalmas szakadék tátong. A Halit követően ötödik pozícióban az Aramis áll, amely 11 ponttal van lemaradva a szombathelyiek mögött. A vasi együttes pedig szeretne szépen búcsúzni az évtől, így csak a győzelem az elfogadható eredmény számukra.

BME-BT FC – Kútház Haladás VSE
2018. december 20. – 20:00
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!