– Nekem nagyon fontos a karácsony, hiszen ez azon kevés alkalmak közé tartozik amikor együtt tud lenni az egész család. Hagyományos a karácsonyi menü, minden évben, így idén is asztalra került a halászlé és a guba is. Szentestére hazautaztam Jánoshalmára, itt töltöm 3 napos pihenőm a családdal. Közben tanulok is, hiszen 3-4 vizsga vár rám még decemberben, mert azt szeretném, hogy a dél-afrikai edzőtábor előtt már ne kelljen tanulnom, illetve számot adni tudásomból – válaszolt érdeklődésünkre a Dobó SE kiválósága, aki idén elnyerte sportoldalunk ,,év sportolója” elismerését is.

A korábbi junior világrekorder és ifjúsági világbajnok, Gyurátz Réka szintén eredményes esztendőt tudhat maga mögött. A Dobó SE 22 éves kalapácsvetője a felnőtt EB-n 9. helyezést ért el.
– 24-én délelőtt még volt edzésünk, aztán délután a szüleimmel, testvéremmel töltöttem az időt, feldíszítettük a fát, jókat ettünk és megajándékoztuk egymást. 25-én is itthon, Szombathelyen voltunk. Örültem, hogy elég sok időt együtt tudtunk tölteni. Ma, december 26-án pedig a nagybátyámékhoz megyünk ebédelni, 27-től pedig már folytatódnak az edzések a megszokott ütemben – felelt érdeklődésünkre Réka.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!