Már egy éve, hogy az Arizona Diamondbacks színeiben játszik a most 22 esztendős Pavin Smith. Azonban megható története még mindig újabb rajongókat hódít meg. A fiatal tehetség tudásának köszönhetően került a profi csapatok célkeresztjébe. Miután a Virginia Cavaliers együttesében a legjobbak között végzett a bajnokságban, adott volt, hogy a legjobbak közé kerüljön.

Erre sokat nem is kellett várni az Major League Baseball draftján hetedikként választotta ki a Diamondsbacks és az aláírásáért 5 millió dollárt zsebelhetett be az ifjú titán. Azonban Pavin nem felejtette el, hogy kinek tartozik a legnagyobb köszönettel, ezért 2017 karácsonyán egy kis meglepetéssel készült szüleinek.

Az ajándék helyett egy levelet adott édesanyjának. Néhány másodperc múlva már sírt a családfő is, ugyanis a 21 éves fiú köszönősorai mellett megemlítette, hogy kifizette a család házának jelzáloghitelét. A hatás nem maradt el, amit szerencsére a videomegosztóknak hála mindenki láthat világszerte.

A levél talán legmeghatóbb sora ez volt:
“Köszönöm, hogy egy nagyszerű otthonban neveltetek fel, tele szeretettel. Mindaz az áldozat, amit értem hoztatok, segített eljutni odáig, ahol most vagyok. Szeretném, ha a családi házunk mostantól ténylegesen a tiétek lenne.”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!