Az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi fordulójában nyert az Oklahoma City Thunder a Portland Trail Blazers ellen.

Russel Westbrook tripla-duplát szerzett, 29 pontja mellé kiosztott 14 gólpasszt, valamint leszedett 10 gólpasszt.  Paul George is kivette a részét a győzelemből. A Swingman 36 pontot szerzett, ezen kívül pedig 8 lepattanó mellé is adta a nevét. Steven Adams és Terrance Ferguson 14-14 pontot szereztek, ami megkönnyítette a Thunder dolgát és 3-ra növelhették a győzelmi sorozatukat.

Damian Lillard 34 ponttal és 8 gólpasszal zárt. Rajta kívül kiemelkedően játszott C.J. McCollum, aki 31 ponttal segítette csapatát. Jusuf Nurkic 22 pontot, valamint 15 lepattanót szerzett.

McColllumon kívül, aki 12 kísérletből 7-et bedobott a hárompontos mögűl, a Blazers szenvedett a vonal mögűl. A Blazers a 36 rádobásából mindössze 10-et sikerült értékesíteni.

Akit érdekel egy gyors, látványos meccs, IDE kattintva tudja megtekinteni.

A forduló kiemelkedő teljesítményei:

  • Visszatért a Dallashoz Dennis Smith Jr. A fiatal játékost az utóbbi időben cserére akarták ajánlani, emiatt kikerült az aktív rotációból. A ma hajnali Dallas mérkőzésen azonban kezdő volt és 17 pontot szerzett. Ugyanilyen jól játszott Luka Doncic is, aki szintúgy 17 ponttal vette ki a részét a győzelemből.

  • Kawhi Leonard nélkül is nyert a Toronto Raptors. A kanadai csapat nagyon jól játszott és nehézségek nélkül, 15 ponttal nyert.
  • Karl-Anthony Towns brutális dupla-duplát szerzet. A játékos 25 ponttal, valamin18 lepattanóval zárta a mérkőzést, mindezt 31 perc alatt.

A forduló eredményei:

  • Los Angeles Clippers 98-106 Dallas Mavericks
  • Sacramento Kings 105-120 Toronto Raptors
  • Portland Trail Blazers 114-123 Oklahoma City Thunder
  • Minnesota Timberwolves 118-91 Phoenix Suns

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!