Sorozatunk harmadik részében a csapat jelölteket mutatjuk be!

FTC-Telekom Waterpolo
A ferencvárosi férfi vízilabda klub a 2018-as évet nagyon sikeresen zárta.
A csapat megnyert minden olyan kupát, ami egy csapatnak fontos lehet. A magyar bajnoki cím mellett 1997 óta először, megnyerte a férfi vízilabda Magyar Kupát is. A hazai sikerek mellett nemzetközi kupákban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Fradi. Az Eurokupa-győzelem, valamint az Európai Szuperkupa megnyerése már csak hab a tortán. Vizilabdásaink vélhetően sikeresnek könyvelték el a múlt évet.

Győri Audi ETO KC
Az ETO 2018-ban megnyert mindent, amit csak lehetett.
A Magyar Kupa címének visszahódítása, egy hihetetlen izgalmakat hozó döntőben az utolsó másodpercekben eldőlő, történetének negyedik Bajnokok Ligája győzelme, valamint a magyar bajnokság 14-szeres megnyerése alátámasztja, miért is van a Győri Audi ETO KC csapata a Top 3 jelölt között. Mint az ETO vezetősége, mint a játékosai sikeres évet tudhatnak maguk mögött, amit a csütörtöki díjátadó csak megkoronázna.

Junior női kézilabda-válogatott
A Junior női kézilabda-válogatott hihetetlen eredményt ért el 2018-ban. A 2001-es és a 2003-as elveszített döntő után a magyar női junior kézilabda-válogatott ezúttal világbajnoki aranyérmet szerzett. Háfra Noémiék a debreceni fináléban kétgólos félidei hátrányt követően 28–22-re legyőzték Norvégiát. A magyar csapatból három játékos is bekerült a torna álomcsapatába. A magyar csapat mind a nyolc meccsét megnyerte a viadalon.

A hungarysport.hu véleménye szerint 2018 legjobb hagyományos csapata a Győri Audi ETO KC lehet. A bajnokság 14. megnyerése bizonyítja, hogy az ETO nemcsak most egy meghatározó csapat, hanem korábban is az volt, és később is az lehet, ami a jövő gálái miatt is érdekes lehet mindenki számára.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!