Szombathelyi Haladás-Mosonmagyaróvári TE 2-1 (1-1)

Szombathely, 80 néző

Haladás: Rózsa – Schimmer (Habovda, 46.), Jagodics, Mohl, Tamás (Németh Milán, 60.) – Holdampf (Dausvili, 60.) – Mészáros (Funsho, 60.), Jancsó (Golodiuk, 60.), Németh Márió, Gaál (Ofosu, 60.) – Rabusic (Priskin, 46.). Edző: Horváth Ferenc.

Kisebb-nagyobb sérülés miatt Gyurján, Saláta, Kolcák, Rui Pedro nem léphetett pályára, míg Ivanov a bolgár válogatottal készült az Európa-bajnoki selejtezőkre. Sérülése után viszont a kezdőben kapott helyet Jagodics, míg a korábban hasonló okok miatt hiányzó Priskin a kispadon kezdett. A nézőtéren foglalt helyet Bosnjak, aki vállműtétje után csütörtökön érkezett vissza Szerbiából Magyarországra, és immáron Szombathelyen folytatja rehabilitációját – írja a haladas.hu.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a 4. percben Schimmer beadását Gaál a jobb kapufára fejelte, a kipattanó labdát Rabusic gyűjtötte be, és 5 méterről, egy védő szorításában a bal sarokba lőtte (1-0).

 

 

A hazaiak irányították a játékot, a vendégek pedig masszívan védekeztek. A 25. percben első helyzetét gólra váltotta az óvári együttes, egy kontra végén Eszlátyi találta a hálóba (1-1). Ezt követően kiegyenlítettebbé vált a játék, de továbbra is a Haladás támadott.

 

A 84. percben aztán Ofosu futotta le védőjét a bal szélen, beadását Funsho 6 méterről a bal sarokba fejelte (2-1).

A meccset végigtámadó Haladás megérdemelten nyerte meg az edzőmeccset.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!