Történetének legnagyobb sikerét követően egy hosszú és viszontagságos szezont zárt az extraligában a Hungast-Haladás VSE. A szombathelyi röplabda csapat ugyanis sereghajtóként fejezte be a küzdelmeket, azonban ez az évad a tanulásról szólt. Az igazi erőpróba a vasi együttes számára a kvalifikációs kör, ahol a két extraligás gárda mellé a négy legjobb NB I-es csapat csatlakozott.

A körmérkőzéses lebonyolítás során már a harmadik forduló következik. Az első mérkőzést hazai környezetben rendkívül meggyőző játékkal nyerte meg a zöld-fehér együttes. A Budaörs nem sok sót evett meg a vasi megyeszékhelyen. Ezt követően viszont a Jászberény otthonában szenvedtek vereséget Mucsi Péter tanítványai, így a hétvégén mindenképpen győzni szeretnének.

Szombat este Balatonfüredre látogatnak Bokor Lauráék. Az NB I. harmadik helyén végzett együttes a hazai környezeteben a Kaposvártól valamint az MTK otthonában is 3-0 arányú vereséget szenvedtek. Ennek megfelelően szombathelyiek a találkozó esélyesei, azonban ehhez a legjobb tudásukra lesz szükségük.

Szent Benedek-Balatonfüred RA – Hungast-Haladás VSE
2019. március 23. – 18:00
Balatonfüred, Szent Benedek Gimnázium tornacsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!