Folyamatosan frissülő extra tartalommal jelentkezik a Hungarysport Instagram felületén. Ilyen kezdeményezés a Kérdezz-felelek játékunk, ahol az olvasók a vasi sportolókat faggathatják. Ezt a kezdeményezést egyébként mindkét tábor nagyon kedveli, ezt mutatja, hogy minden alkalommal egyre többen csatlakoznak és folyamatosan jönnek a kérdések, amit a sportolók nagyon szeretnek.

Azonban nemcsak a pályán elért eredmények érdeklik az olvasókat, sok magánéletet is érintő üzenetet kapnak. Jakubovics Dóra, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület kosárlabdázója is megtapasztalhatta ezt, aki hol nevetve, hol elkerekedett szemekkel válaszolt a kérdésekre, mert bizony tabuk nincsenek!

Van olyan dolog az életedben, amit megbántál vagy visszacsinálnád?

– Nincs olyan dolog az életemben, amit megbántam volna vagy visszacsinálnám. Ha egy szituációban akkor és ott úgy döntöttem ahogy, valószínű számomra az bizonyult a legjobbnak. Ezt a felfogásomat tartani is fogom életem végéig.

Mik a terveid a jövőre nézve?

– Szeretném befejezni Szombathelyen az egyetemet és mesterképzésként elvégezni a dietetikusi szakot. Ezek a következő „kis” terveim.

Van pasid? Mit nézel meg először a pasin?

– Nincs barátom. Általában az egész összképet nézem.

Mi a kedvenc kajád?

– Talán életem legnehezebb kérdése. Mindenevő vagyok, imádok enni, de ha egy ételt kéne mondanom az a töltött káposzta lenne jó sok tejföllel!

Milyen a viszonyok csapattársaiddal?

– Szerintem nagyon jó. Nagyon jó kis társaság vagyunk, mindenkivel lehet viccelődni, ugratni ami nálam sokszor megesik. Mindenkivel jól kijövök, persze mint mindenhol itt is vannak kisebb összezördülések, de azokat hamar megbeszéljük.

Mitől megy ennyire a csapatnak az utóbbi időben?

– Nagyon sokat edzünk, és végre tudunk együtt edzeni, ami az év elején annyira nem volt jellemző, hiszen akkor még tartott a junior bajnokság a kicsiknek. Amiben nagyon sokat fejlődött a csapat és kulcs lehet az az, hogy el tudjuk hinni, hogy nyerhetünk, még egy rutinosabb, idősebb játékosokat felvonultató csapat ellen is.

Mizu Dóri?

– Semmi érdekes, éppen unatkozok, szóval kérdezzetek jó sokat, hogy tudjak Nektek válaszolni!!!

Kapjátok dedikált mezt?

– Ilyet még úgysem kértek tőlem, lehet róla szó.

Hány évesen kezdtél el kosarazni?

– 9 évesen kezdtem el kosárlabdázni.

Fáj még a kezed?

– Igen sajnos, de nincs megállás, ma edzés.

Szeretel-e? (Egykori csapattársa Simon Cinti kérdezte – a szerk.)

– A világon mindennél jobban Simonkám!

Kik a legnagyobb arcok a csapatban? (rajtad kívül)

– Hát a Petrát kéne írnom, de nem akarom mert nagyobb lesz az egója. 😂 Amúgy mindenki nagy arc, de akiket ki kéne emelnem: Zsu, Hanna és egye fene leírom: Petra

Hogy van az, hogy te mindig magyarázol?

– Különleges képességeim közé tartozik, hogy nagyon sokat beszélek, bár ez a pályán állítólag jó.

Milyen cipőt tervezel a közeljövőben?

– Éppen most vásároltam be cipőkből, szóval ha csak nem jön egy első látásra szerelem, akkor semmilyet.

Én a jobb mellemre szeretnék egy aláírást, miközben dedikálsz arról egy fotót.

– Akkor az a válaszom, hogy: sajnos ilyen jellegű kéréseket nem tudok teljesíteni.

Milyen érzés ekkora sztárnak lenni?

– Nem is vagyok sztár, de azért jól esik!

Mondták már, hogy HANG vagy?

– Nem még senki sem említette.

Miért kezdtél el kosarazni? Volt valami oka?

– Mikor az akkoriban még MKB Euroleasing Sopron csapatából jöttek toborozni a felnőtt játékosok nagyon megtetszett ez a sportág és minél előbb ki szerettem volna próbálni magamat benne. Nem utolsó sorban a mostani kedvenc (ex)játékosom Honti Kata is ott volt, aki nagyon szimpatikus volt, és mindenáron olyan szerettem volna lenni, mint Ő. Szóval mondhatjuk, hogy Kata miatt kezdtem el kosarazni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!