Rendkívül magabiztosan, három nyert mérkőzéssel lépet tovább a rájátszás első körén az Egis Körmend kosárlabda együttese. Kétszer hazai környezetben, egyszer pedig idegenben örülhettek Ferencz Csabáék, akik tovább menetelnének az elődöntőben is. A Pécsi VSK-Veolia gárdáját már sikerült idén több alkalommal legyőznie Matthias Zollner csapatának, mégis nem árt az óvatosság.

Elég csak abból kiindulni, hogy Csirke Ferenc irányításával nagyon masszív együttessé vált a baranyai alakulat. Az alapszakasz, majd pedig a középszakasz hajráját megnyomva sikerült bejutni a felsőházba, majd pedig a negyedik helyre lépni. Ráadásul több meglepetés eredményt is elért a Pécs, amely intő jel lehet a vasiak számára.

Szombat este tehát már csak négy csapat reménykedhet, hogy bajnoki döntőt játszik. A Falco és a Szolnok mellett a Körmend valamint a Pécs méri össze tudását. Ha jól teljesítenek a Rába-parti kosarasok, akkor akár június 7-én pénteken lezárhatják a párharcot. Az első felvonást ezúttala sporttelevízió közvetíti.

Egis Körmend – Pécsi VSK–VEOLIA
2019. június 1. – 17:30 /M4Sport/
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!