Rövid, de annál tartalmasabb interjút adott Tóth Miklós, a Szombathely Haladás labdarúgó klub ügyvezető igazgatója a csapat hivatalos weboldalának. A csütörtök délelőtti taggyűlésen nagyon sok mindent kellett tisztáznia a megjelenteknek. Elsőként a vezetőedző személye, aki a keret kialakításáért és annak irányításáért felel.

Tóth Miklós elmondta, hogy a tréner kinevezésért a szakmai munkát Desits Szilárd irányítja, így a csütörtöki első edzést is ő vezényli. Az ügyvezető igazgató kitért a célok meghatározására is. Ebből csak annyi került a napvilágra, hogy a tulajdonosok továbbra is üzemeltetni szeretnék a klubot és mindezt úgy, hogy gond nélkül szerepeljen és működjön az együttes a másodosztályban is.

Friss információ, hogy a bolgár Ivanov fél plusz egy éves szerződésének felbontását követően a támadó hazája bajnokságába igazolt. A mai edzésről pedig lesznek további hiányzók is. Habovda, Mohl külön engedéllyel pénteken, míg Jagodits csak hétfőn csatlakozik a kerethez. Igazolásokról, új nevekről azonban továbbra sem lehet hallani.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!