Ivana 2010-ig a WKC Bor, majd 2017-ig a WHC Kikinda játékosa volt, ezt követően a WHC Jagodina játékosa lett, mielőtt Szombathelyre szerződött. A 2017-2018-as szezon volt karrierje eddigi legjobb éve, ekkor csapatával megnyerte a szerb szuperligát és 24 meccsen lőtt 170 góllal gólkirálynő lett a ligában. Az SZKKA szerkesztője Ivana montenegrói pihenése közben készített villáminterjút.

– Ivana, milyen várakozásokkal érkezel majd Szombathelyre?
– Nagy reményekkel vágok neki a magyarországi szereplésnek. Maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, s ezzel is hozzájárulni a csapat jövőbeni sikereihez.

 

– Ismersz játékosokat, akikkel együtt kézilabdázol majd?
– Elég csekélyek még az ismereteim a keretről, de az edzőt és 1-2 leendő légióst ismerek. Nagyon bízom benne, hogy hamar jó csapattá tudunk összekovácsolódni.

– Szerinted megőrizhető-e az NB I-es tagság?
– Őszinte meggyőződésem, hogy igen. Szeretném, ha remek csapata lenne Szombathelynek és egyre többen járnának majd a meccseinkre, mert bizony ez egy nagyon kemény és izgalmas szezon lesz.

– A szabadságodat mivel töltöd?
– Jelenleg Montenegróban nyaralok.

– Mikor érkezel Szombathelyre?

– Terveim szerint július 6-én már Szombathelyen leszek, 8-án pedig már edzünk.

 

Az új szerzeményt az SZKKA vezetőedzője így jellemezte.
– Kreatív sokoldalú játékos, cselezőkészsége igen jó, emellett a távoli lövések zónájából is veszélyt jelent a kapura. Összességében nay segítségünkre lehet, sokat várok tőle – fogalmazott Marosán György.

 

Ivana Mitrovics 1 szezonra kötött megállapodást a Pődör Zoltán vezette szombathelyi klubbal.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!