Vasárnap délután mérkőzés közben lett rosszul a Tiszavasvári SE csapatkapitánya, majd estére kiderült, nagyon komoly a baj. A segítség azonban későn érkezett, így feltehetően szívinfarktusban veszítette életét a labdarúgó – adta hírül az index. A sokkoló hír futótűzként futott végig az amatőr futballisták körében, míg a cikk megjelent.

A hétvégi Tiszavasvári-Kótaj elleni megyei másodosztályú találkozó rendes medrében csordogált egészen a 68. percig. Ekkor Lajos Tamás rosszullét miatt cserét kért, így a hajrát már a padról nézte végig. Társai elmondása alapján hányingerre, majd mellkasi szúró fájdalomra panaszkodott a 30 esztendős játékos.

A találkozót követően a büfében beszélték át a történteket, de két órával később ismét rosszul lett. Ekkor már az orvosi ügyeletre is bement, ahová a mentőket is riasztották. A szakszerű kezelés és újraélesztés hiábavalónak bizonyult. A cikk szívinfarktust jelölte meg a halál lehetséges okaként. Az index cikke továbbá megemlíti, hogy a játékosnak érvényes sportorvosi igazolása volt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!