Szombat délelőtt igazán jó hangulat fogdta azokat, akik kilátogattak a ,,Helyi identitás és kohézió erősítés Szombathelyen” – címet viselő projekt részeként megrendezett családi sportprogramra a Csótó-szigetre. Czenki Sándor főszervezőtől megtudtuk, hogy ezúttal is ingyenes szabadidős elfoglaltság várta a kicsiket és a nagyokat.

Mindenki megtalálta a magának való programot, hiszen többek között zumba, jóga, pilates és kravmaga bemutatók is várták a résztvevőket.
Családi ügyességi vetélkedők között a kötélhúzás, a kapura lövés, a roller, a görkorcsolya-ügyességi verseny is nagy népszerűségnek örvendett, de a testösszetétel-mérés, a trambulin, az ugrálóvár, az arcfestés és a kötéltánc is sokakat lefoglalt.

 

Jó hangulat volt minden programelem helszínén és bizony még a legkisebbek is próbára tehették tudásukat.

 

 

 

A több városrészi helyszínre is ellátogató rendezvénysorozat a Csótó-sziget előtt a Derkovits lakótelepen mutatkozott be, vasárnap pedig a Joskar-Olán, a volt Szentgyörgyi iskola előtti füves területen várta az érdeklődőket.

 

 

 

A programsorozat folytatódik, Czenki Sándor és Varga Jenő vezetésével továbbra is a szabadidősport marad a középpontban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!