A meccs beharangozóját ITT már elolvashattad, Palotai Zoltán főszervezőtől pedig megtudtuk az apropót.


Chicagói Vasber ÖFC – Rumi Öregfiúk 3-2 (0-2)

A meccsen nem kis meglepetésre 0-2-es félidő után a Chicagói Vasber ÖFC megfordította az eredmént és 3-2-re győzött a lényegesen fiatalbb erőkből álló Rumi Öregfiúk csapata ellen.

 

 

Érdekesség, hogy a hazaiak Somogyi G. 2 találatával alapozták meg az előnyüket, majd Sákovics (2) és Karda góljaival fordítottak Palotai Zoltánék. A 3. félidő aztán jó sokáig és nagyon kellemes környezetben, a zsennyei horgásztónál kiváló hangulatban zajlott le. Itt már a feleségek, valamint a focit már nem vállaló Tar Ferenc és Karádi Tibor is csatlakozott az “amerikásokhoz”), nagyszerű környezetben, kiváló ételek-italok fogyasztásával, baráti nosztalgiázással, valamikori fényképek “analizálásával” , vidáman telt.

És akkor jöjjenek a rumi meccsen készült fotóink.

A csoportképen a címeres mezben lévő valamikori Vasber ÖFC Anerikát 1999-ben megjárt játékosai láthatóak. Felső sor balról: Kovács András, Szatmári László, Palotai Zoltán, Sákovics Péter, Török Tibor, Krenner Róbert. Guggolnak(balról): Horváth Sándor, Karda Zoltán, Karcsics Ferenc, Komáromi Levente, Hajba Antal.

A hangulat tetőfokán a játékosok hangsúlyozták, hogy szívesen játszanának (főleg a korra való tekintettel) kicsit sűrűbben a 2o éves etaphoz képest…..

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!