Érd – SZKKA 40-50 (20-25)

SZKKA: Christe (kapus) – Horváth A. 8, Pődör R. 4, Pődör B. 20, Kovács, Kulcsár 1, Franka 4. Csere: Lőrincz (kapus) – Bíró 1, Béres 2, Lakatos 1, Szmolok, Kozma 2, Bozzai 2, Németh P. 2, Málovics 3.

A szombati mérkőzésen a futásé volt a főszerep! Mindkét oldalon a gyors támadójáték dominált, a védekezéssel kevésbé foglalkoztak a csapatok! Ezt a tempót fejben az SZKKA bírta jobban!

– Lőttünk 50 gólt, aminek örülök, viszont a védekezéssel nem voltam megelégedve! Végig hajtós mérkőzés volt, amely kiválóan szolgálta a felkészülésünk ezen szakaszát! Gratulálok a lányoknak és az érdi csapatnak is, jó kis mérkőzés volt – összegezte a látottakat Pődör Zoltán edző.

 

Ezzel a győzelemmel továbbra is hibátlanok a szombathelyi lányok, akik 5 meccsből szerzett 5 győzelemmel ideiglenesen listavezető k lettek. A győriek amennyiben csütörtökön győznek, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően visszavehetik az 1. helyet.

Pődör Zoltán csapata legközelebb október 11-én gyűjtheti tovább a pontokat, akkor a KSA Budapest otthonában kell pályára lépni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!