Rendkívül sűrű a programja az Egis Körmend együttesének, amely már a harmadik találkozóját játssza 96 óra alatt. Mattihas Zollner együttese a FIBA Europe Cup, majd az Alpok Adria Kupában bizonyítottak. Szombat este viszont már a férfi élvonalbeli bajnokságban is parkettre lépnek. Az ellenfél pedig minden szempontból sötét lónak mondható.

Hiába áll a sereghajtó pozícióban a Jászberényi KSE. Nyolc mérkőzését elveszítette, azonban vezetőedzőt már váltottak és legutóbbi találkozóján már sokkal jobb játékkal rukkoltak ki, mint korábban. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a JKSE többször is megtréfálta már a vasi piros-feketéket, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a derbi koránt sincs lefutva.

Már pedig nehéz mérkőzés lesz ez a javából. A sorozatterhelés miatt egymást érik a találkozók a körmendi kosarasok számára. A hazai környezet ugyanakkor aranyat érhet, hiszen a városi katlanban még veretlenek Ferencz Csabáék. S amennyiben szeretnék megőrizni dobogós helyezésüket, akkor ebben az esetben a győzelmet kötelező megszerezniük.

Egis Körmend – Jászberényi KSE
2019. november 23. – 18:00
Körmend, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!