Kiélezett mérkőzésre van kilátás csütörtök este is, hiszen a Hungast-Haladás vendége az MTK Budapest gárdája lesz. A női extraliga alapszakaszában vitézkedő csapatok számára nagy fontossággal bírna egy esetleges győzelem, tekintve hogy egyetlen hely választja el egymástól a két együttest. S hogy mire mennek egymással a felek?

A Hungast-Haladás számára az első hazai győzelem megszerzése lenne a cél. A nyáron új csapatot épített Leiszt Máté vezetőedző és több kiélezett mérkőzést is vívtak tanítványai. Azonban a sérülések nem kerülték el a csapatot, ez pedig megnehezítette a munkát. Ami a vasi alakulat mellett szólhat, hogy pont az MTK otthonában sikerült már egyszer nyerni.

Pontokban és szettek arányában is jobban áll a fővárosi együttes, ugyanakkor hazai pálya előnyét élvező szombathelyiek ellen nem lesz könnyű dolga a kék-fehéreknek. Az MTK már a legutóbbi hétvégén pályára lépett – azonban hazai környezetben az Újpest ellenében 0-3 arányban vereséget szenvedtek. Nagy meccsre van tehát kilátás csütörtök este is.

Hungast-Haladás – MTK Budapest
2020.január 16. – 20:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!