Már nemcsak a játékosok vásárlásával lehet kedvezni a szimpatizánsok számára. Korábban is ismert tény volt, hogy a nagy klubok új lehetőségekért nem mentek a szomszédba és Ázsia keleti részéről szerződtetett labdarúgók fellendítették a mezszponzorációt. Ennek köszönhetően az adott csapat és az ország szurkolói érdeke gyakrabban találkozott.

Nem véletlen, hogy az európai topcsapatok Japánba, az Egyesült Államokba vagy épp Ausztráliába szerveznek felkészülési mérkőzéseket a holtszezon során. Azonban most egy új szakaszhoz érkeztek az ötletgazdák. A különböző mezek, bögrék, kulcstartók után a betört a LEGO piacra is a Manchester United labdarúgó együttese, amely a LEGO Creator Expert modelljét a nappalinkba is felépíthetjük.

A 110 éves Old Trafford élethű kicsinyített mása 1:600 méretarányú másolata teszi különlegesség és a 3898 elemből álló épület ügyel a sok, apró részletre is. Ennek köszönhetően a készlethez tartozik a United Trinity szobrot valamint a München emlékóra is. A stadion beltere pedig szinte megszólalásig hasonlít a valódi létesítményhez.

A készlettel nemcsak a vörös ördögök vezetősége, hanem a LEGO készítői is tisztelegni akarnak a szurkolók valamint a labdarúgás iránti szenvedély előtt. Hogy mennyire komolyan vették a tervezők a munkájukat jól mutatja, hogy a készletet csak 16 évnél idősebb korosztály számára ajánlja. Alighanem a hölgyek többségénél kiveri a biztosítékot, amikor előkerül az Old Trafford kicsinyített mása.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!