Újoncként sosem egyszerű helytállni egy új bajnokságban, ám a Szarvaskend csapata ezzel egyáltalán nem foglalkozott, már az őszi szezon során is remekül szerepeltek a megyei I. osztályban, és legutóbbi két tavaszi fordulón ismét beindult a csapat, aztán jött a szünet.

Balogh Bence (jobbra) Répcelakról helyezte át a székhelyét Szarvaskendre. Fotó: Répcelaki SE Facebook

“Nagyon váratlanul ért minket is ez a helyzet, mint ahogy a többi csapatot is.” – mondta Balogh Bence, a szarvaskendiek játékosa megkeresésünkre.

Ugyan az első két tavaszi forduló nem sikerült jól a csapat számára, a másik kettőn két nagyszerű győzelmet arattak, így joggal várhatták a folytatást, amely a vírushelyzet miatt nem következett el, hisz határozatlan ideig felfüggesztették a bajnokságokat.

“Újoncként egész jól kezdtük ezt a bajnokságot, illetve ezt a formát a tavaszi szezon utóbbi két fordulójára sikerült is visszanyerni, így azért jobban sajnáljuk, hogy most jött ez a kényszerpihenő, de úgy gondolom, hogy most a legfontosabb a család, a barátok és nem utolsó sorban a saját egészségünk is. Reméljük minél előbb lecseng ez a vírus, és betudjuk fejezni ezt a bajnokságot, addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk!” – folytatta értékelését a középpályás.

A szarvaskendiek a 18. és a 19. fordulóban is győzni tudtak: a Répcelakot 3:2-re, míg a Körmend csapatát 7:0-ra verték, és az 5. helyről várják a bajnokság folytatását.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!