Hetekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ami mára valósággá vált. Kínából induló koronavírus felütötte fejét Európában, így Magyarországon is. Emiatt szép lassan szinte minden sportág kényszer intézkedéseket hozott, majd miután a zárt kapus találkozók sem hozták meg a kívánt védelmet, így kényszerszünetre küldték a játékosokat.

A Hungarysport igyekezett minden egyesületet megkeresni, hogy néhány másodperces kis videóban meséljék el, hogy egy adott sportoló mivel tölti napjait. Kivétel nélkül mindenki pozitívan álltak a megkereséshez és egymás után érkeztek a kis videók. Igazán széles repertoáron mozogtak a sportolók, hiszen a testedzés mellett készültek képkockák játék, takarítás és filmnézés közben is.

Vas Ádám után a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női kosárcsapatának oszlopos tagja következik. Plózer Petra centerként meghatározó szerepet tölt be a klubnál és nagyon szomorú volt, amikor kiderült, hogy az MKOSZ azonnal befejezettnek tekintette a bajnokságot. A kosaras ugyanakkor a bezártság idején is feltalálja magát. Nézzük csak hogyan…?!