Csupán az első három tavaszi fordulóban tudott pályára lépni a Mezőkövesd játékosaként Guzmics Richárd, aki a Slovantól érkezett a télen Matyóföldre. Guzmicsot sérülés hátráltatta, és bár mindenkinek rosszkor jön a kényszerszünet, rá különösképpen igaz, hisz felépülése után visszakerülhetett volna a csapatba. 

Guzmics egyébként még januárban arról is beszélt az nb1.hu-nak, hogy a válogatottba is szeretne visszakerülni.

„SAJNÁLOM, HOGY A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY MIATT FÉLBESZAKADT A BAJNOKSÁG, HISZEN A CSAPATOM JÓ FORMÁBAN VOLT, UGYANAKKOR JÓ DÖNTÉST HOZTAK AZ ILLETÉKESEK, AZ EGÉSZSÉG, AZ ÉLET VÉDELME FONTOSABB A FUTBALLNÁL. A SÉRÜLÉSEMBŐL SZERENCSÉRE MÁR TELJESEN FELÉPÜLTEM, FOLYAMATOSAN EDZÉSBEN VAGYOK, NEM AKAROK KIENGEDNI. BUDAPESTEN VÉSZELEM ÁT EZEKET A NAPOKAT, AHOL MINDEN OLYAN ESZKÖZ RENDELKEZÉSEMRE ÁLL, AMIVEL KARBAN TUDOM TARTANI MAGAMAT” – vélekedett Guzmics a vaol.hu-nak.

A védő aztán korábbi klubját, a Haladást is megemlítette:
„Folyamatosan figyelem a Haladást is, szurkolók a csapatnak, biztos vagyok benne, hogy megőrzi másodosztályú tagságát. Bízom benne, hogy hamarosan ismét NB I-es lesz a Hali, mert Szombathely, a zöld-fehér tábor megérdemelné!”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!