Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ kezdeményezése rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. A koronavírus-járvány miatti lakhely elhagyás korlátozás áthidalására született program rendkívül sikeres. A könnyed kulturális csemegének köszönhetően zenés, táncos programokkal kedveskednek a lakásokban maradt lakosoknak.

A legutóbbi napon ismét a mozgásé volt a főszerep. A szórakoztatásról az Energy Dance Team gondoskodott, akik látványos táncokkal rukkoltak ki. A merészebb nézők pedig még csatlakozhattak ki az erkélyeken. Tóth Gábor, az egyesület vezetője szintén megtisztelte jelenlétével a rendezvényt és irányította ifjú tanítványait.

A #Kulturfutar ezúttal öt helyszínre látogatott el. A Minerva lakópark, az Oladi, a Derkovits és a KISZ lakótelep mellett a Szent Márton utcában is megmutatta tudását az Energy Dance Team. A járvány miatt mindenki védőmaszkban jelent meg és az egészség megóvása valamint a szabályok betartása miatt az egyesület néhány táncossal érkezett, ennek ellenére is látványos és szórakoztató estét okoztak az érdeklődőknek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!