Lehet szeretni és utálni, de kétségtelen, hogy a modernkori labdarúgás két meghatározó alakja Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. A portugál és argentin csillag hosszú évek óta vív nagy csatát a pályán és azon kívül is. Eredményeik pedig önmagukért beszélnek, így nem csoda, hogy a szakedzőket, újságírókat és szurkolókat is megosztja a kérdés: melyikük a jobb?!

Nehéz erre egyértelmű választ adni. Korábban is felmerültek nagy nevek, mint Puskás, Pelé, Maradona vagy épp Ronaldo (Luis Nazário de Lima), de különböző idők csillagairól van szó, ezért az összehasonlítás is nehéz. A jelen sztárjai pedig nem egy poszton játszanak, egyikük több csapatban is megfordult és megszerzett trófeáik valamint egyéni elismeréseiket összeszámolni is nehéz.

A Hungarysporton is megjelent a legutóbbi felmérés, ahol egyenes kiesési rendszerben “mérkőztek” meg a szurkolók körében az elmúlt esztendők csillagai. Nem is okozott meglepetést, hogy Cristiano Ronaldo az egyikről, míg Messi a másik ágról jutott a fináléba. A voksolás végén a portugál labdarúgó örülhetett, ő nyerte ugyanis a szavazást.

Szerkesztőségünk próbált utánajárni, hogy valóban nagyobb táborral rendelkezhet CR7?! Ebben az olvasóink segítségét kértük és több, mint 300 szavazat érkezett Facebookos felhívásunkhoz valamint Instagram oldalunkra. Az eredmény pedig magáért beszél. Cristiano Ronaldo mindkét felületen nyerte a párharcot (FB: 55%-45%, Insta: 56%-44%)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!