Bombaként robbant a hír az egyik sportportálon, Juanra mestert szeretné szerződtetni a veszprémi együttes. Nem véletlen, hogy a szurkolók megijedtek, hiszen a spanyol szakvezető rendkívül jó munkát végzett eddig a vasi megyeszékhelyen. Juan Ramon Calvo Rodriguez így játékosként és edzőként is bizonyított hazánkban. Utóbbinak leginkább a Haladás szimpatizánsok örülhettek.

A 2019/2020-as esztendőben Juanra irányításával történelme során második alkalommal hódította el a szombathelyi csapat a Magyar Kupa aranyérmet és a vele járó serleget. A bajnoki pontvadászatban is jól állt a zöld-fehér klub, hiszen a felsőházi rájátszásban ezüstérmesként üldözte a címvédő és BL résztvevő Berettyóújfalut.

Az elmúlt években nagy esélyes volt a végső győzelemre a Veszprém csapata is, amely a szünetig – majd a bajnoki küzdelem beszüntetéséig csupán árnyéka volt önmagának. Felröppentek a hírek, hogy a Gyurcsányi, Bencsik – korábbi Haladás játékosokkal rendelkező rivális meneszti edzőjét. Frank Tamásnak a klub ajánlotta fel a közös szerződésbontást.

A cikk továbbá kitér arra is, hogy Szombathelyen a járvány okozta pénzügyi gondok miatt takarékosabb formára váltanak és Juanra más csapatoknál érdeklődött munka után. A Haladás jelenlegi vezetőedzője viszont közösségi oldalán “kacsának” titulálta a felvetést és “Hajrá Hali” csatakiáltással oszlatja el a kétségeket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!