ITT írtuk meg, hogy a hétvégétől már szurkolók által is látogathatók a sportesemények. Az alábbiakban arról olvashatnak, hogyan reagálnak a jó hírre a szombathelyi klubok kiválóságai.

Filipovity Márkó, a Falco KC válogatottja és csapattársai napi egy edzéssel készülnek az őszi bajnoki rajtra.

Szerintem a sportnak nagyon kellenek a nézők! Nélkülük nem ugyanolyan játszani, mint velük. Én bízom benne, hogy a következő szezon normális körülmények között el tud majd kezdődni. Jelenleg napi egy edzésünk van, jó volt már visszatérni a csarnokba – felelt megkeresésünkre a sárga-feketék magasembere.

 

Kovács Barnabás, az AVUS fiatal kapusa számára – a szövetség döntése alapján – sajnos már befejeződött az idei szezon.

Nagyon jó hír ez a sportolóknak, mert teljesen más játszani nézők előtt, ha még nem is teltházas mérkőzéseken, ami még nem megengedett. Szerintem a szurkolók ugyanannyira örülnek ennek a hírnek, mint a sportolók, mivel közel 3 hónapig nem láthattak semmilyen mérkőzést. A szünetben próbálom minél hasznosabban eltölteni az időmet. Nem nagyon vagyok egy otthonülős típus, általában mindig mozgásban vagyok: utazgatok, kutyát sétaltatok, kosarazok. Persze az edzésekkel sem álltam le, amennyire tudom próbálom magas szinten tartani a kondimat és várom, hogy újra edzésbe álljunk – válaszolt érdeklődésünkre a szombathelyi pólós.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!