Az iskolák befejezését követően megkezdődött a nyári szünet, ezzel párhuzamosan pedig a táborozás időszaka is elindult. A Haladás utánpótlás labdarúgók számára indított első turnusában 64 gyermek vett részt. A forgatókönyvből nem hiányozhatott a közös focis edzések valamint a különböző sportos és szabadidős programok sem.

A Haladás Sportkomplexumban nyolc edző irányításával dolgozhattak a fiatalok, akik nagyon élvezték a szórakoztató alternatív lehetőségeket is. Erre leginkább az időjárás szeszélyessége miatt volt szükség a kisebbek a Kalandvárosban múlatták az időt, a nagyobbaknál bowlingozás és falmászás színesítették a napot.

 

A programok közül nem hiányozhat ilyenkor a kirándulás valamint a közös mozizás sem. A focitábort a Haladás jelenlegi labdarúgói közül négyen – Németh Márió, Jagodics Márk, Medgyes Zoltán és Jancsó András – is meglátogatták, a gyerekek legnagyobb örömére. Emellett pedig nagy figyelmet szentelnek a szakemberek az egészségügyi rendszabályok betartásának is.

Az U7 és az U13 közötti korosztályokba osztott csoportok résztvevőinek így igazán tartalmas hete volt. A visszaigazolások szerint pedig nemcsak a gyerekek, hanem a szülők tetszését is elnyerte a tábor programjának színvonala.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!