HALADÁS (NB II)–MOL FEHÉRVÁR FC 0–0
Szombathely, 1000
 néző. V: Kovács G.

HALADÁS: Verpecz – Schimmer, Mocsi, Bosnjak – Szekér (Tóth D.), Holdampf – Csilus T., Jancsó, Németh Milán – Simon A. (Németh Márió), Rácz F. (Doktorics). Vezetőedző: Mátyus János.

MOL FEHÉRVÁR, 1. félidő: Rockov – Bolla, Rus, Stopira, Zeke – Pátkai, Nyári – Bamgboye, Houri, Géresi – Nikolics. 2. félidő: Kovács D. – Fiola, Muszliu, Vágó (Fodor P.), Hangya – Pátkai (Nyári), Nikolov – Nego, Hodzic, Petrjak – Zivzivadze. Vezetőedző: Márton Gábor

Az első félidőben kifejezetten jó iramú meccset láthatott a Rohonci útra kilátogató mintegy 1000 néző. Nikolics Nemanja szerzett egy gólt az első félidőben, de les miatt nem adta meg a játékvezető. Ezt leszámítva inkább a fehérvári térfélen történtek érdemleges események, a szerb kapusnak, Emil Rockovnak többször is alkalma nyílt bizonyítania, hogy jó vétel volt.

 

A második félidőre Rockovot váltó Kovács Dánielnek is akadt több bravúros védése, Simon András és Rácz Ferenc is próbára tette őt, de egyikük sem tudott kifogni rajta. Boban Nikolov egy-egy szögletét követően a hazai kapu előtt is adódtak forró pillanatok, de gól ott sem született. A Hali különösen az első játékrészben tetszetősen játszott és bizakodóan várhatja a bajnoki rajtot.

Ha nem tudtál kijönni, nézd meg a meccset!

A Szombathelyi Haladásnak ez volt az utolsó előkészületi meccse az augusztus 2-i bajnoki rajt előtt. Jövő vasárnap Siófokon kezdheti meg a pontgyűjtést Mátyus János csapata.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!