A nyár több szempontból is szerethető évszak. A kellemes időjárás nagyobb lehetőséget tartogat a szabadtéri sportokra, ráadásul akadnak olyan szakágak, amelynek kifejezetten a strandon hódít. A legutóbbi hétvégén a Szombathelyi Termálfürdő adott otthont a 19. “Kokó” Kovács Tibor Strandröplabda Emléktornának, ezúttal a pálya ugyanaz lesz, de már más sportág jeles képviselőivel találkozhatunk.

Szombaton a Haladás VSE tenisz szakosztályának szervezésében valósul meg a Strand Tenisz kupa. Mint ismert a Termálfürdőn kialakított homokkal borított pályáin nemcsak röplabda, hanem strandtenisz mérkőzéseket lehet bonyolítani. Ez pedig kiváló alternatívát biztosít a teniszezőknek valamint a nyári sportokat űző érdeklődők számára.

Szabó Hajnalka főszervező, szakosztályvezető elmondta, hogy a délelőtt 10 órakor kezdődő rendezvényen férfi és női párosok kezdik a napot, majd a vegyes formáció, a gyerek korosztály bizonyíthat. Végül a szülő-gyerek páros párharcaival zárul az erőpróba. Érdekesség, hogy Budapestről még magyar bajnokok is érkeznek a seregszemlére, ezzel emelve a program színvonalát. Érdemes tehát kilátogatni a Termálfürdőbe ezen a szombaton is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!