A hétvége során nem csupán az I. osztályú küzdelmek kezdődtek meg, a másod- és a harmadosztályban is pattogott a labda a hétvége során. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az eső áztatta pályák néhol megnehezítették a csapatok dolgát, volt, ahol az álló víz miatt nem a szép játék, hanem a küzdelem és párharcok domináltak. Az első játéknap legfőképp a vendég együttesek számára kedvezett, csupán a Szeleste-Pósfa gárdája tudta otthon tartani a három bajnoki pontot.

Jegyzőkönyvek, tabella

Zápor, zivatar jellemezte az első fordulót a déli régióban is, ám szerencsére előbbi elmondható a gólok tekintetében is. Bajánsenyén 10, Táplánban 8 gól született. Hiába az eső miatti nehéz körülmények, a Nádasd könnyedén tartotta otthon a 3 pontot, Balogh Bence vezetőedző kérdésünkre elmondta, hogy bár a győzelemnek és a jó bajnoki kezdésnek nagyon örül, nem volt feltétlenül elégedett a látottakkal. Az előző szezonban meggyőző teljesítményt nyújtó Csákánydoroszló kisebb meglepetésre csak döntetlennel kezdte az idei szezont, míg a Tanakajd rangadónak beillő mérkőzésen hozta el a három pontot Vasszécsenyből.

Jól kezdte a szezont a Nádasd együttese.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!