Természetesen a hétvége során a harmadosztályban is pattogott a labda. Ahogy a többi pályán, úgy a körzetiben is okozott nehézségeket a viharos időjárás, amely az erőviszonyokat is nagyban átírta. Mutatjuk az eredményeket mindhárom régióból.

Jegyzőkönyvek, tabella

Hihetetlen, de igaz! A szombathelyi régióban nem kevesebb, mint 5! csapat áll még hibátlanul a tabella élén. A Rábahídvég mellett a Telekes, a Torony, az Újperint és a Sorkifalud gárdája is megnyerte az összes eddigi mérkőzését, ám ez a következő fordulóban már biztosan nem lesz így, hisz a Telekes és a Torony egymással néz majd farkasszemet.

Jegyzőkönyvek, tabella

A körmendi régióban már egész más a helyzet: a Szalafő egyedüli 9 pontos együttesként vezeti a tabellát, míg a Csörötnek és a Magyarszecsőd kevéssel lemaradva áll mögöttük, ám még nagyon sok van hátra a bajnokságból. A Rönök, a Nagyrákos és a Vasalja csapatának még nem sikerült pontot szereznie az idei szezonban.

Jegyzőkönyv, tabella

Az Ostffyasszonyfa és a Rábasömjén hibátlan mérlegével kiemelkedik a sárvári régió mezőnyéből, ám a Kemenesmagasi biztosan nem fogja feladni az aranyéremért vívott csatát.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!