Nyíregyháza – Haladás 0-1

Nyíregyháza, Városi stadion, 1000 néző

Vezette: Horváth Tibor (Baghy Csaba, Belicza Bence)

Nyíregyháza: Fadgyas – Svedjuk, Fodor, Jánvári, Papp M. (Kovácsréti 57′) – Farkas, Papucsek – Kalocsai, Ötvös (Györgyi 72′), Hamed – Hornyák (Gyurján 80′). Vezetőedző: Gálhidi György.

Haladás: Verpecz – Csilus, Mocsi, Devecseri – Tóth D., Holdampf, Jancsó (Rácz 67′), Németh M. – Medgyes (Tóth B. 83′), Kiss B., Tóth M. (Szalai 57′). Vezetőedző: Mátyus János.

1′ – A hazaiak indították útjára a labdát.

6′ – Medgyes akciók után egymást követő 2 sarokrúgás is a Hali neve mellé került, majd Jancsó ívelt az üres kapura, de célt tévesztett.

10′ – Átvette az irányítást, több támadást vezetett a hazai csapat, de a Medgyes-Jánvári csata érdekes színfoltja volt a meccsnek.

19′ – Csilus fejelt Hamed hátába, a 18 méteres szabadrúgást Papp M. a sorfalba vágta, ezt követően 2 szögletet is elvégezhetett a Szpari, de Verpecz mindkét alkalommal résen volt.

27′ – Kiss Bence cselezgetett a 16-oson belül, aztán elesett, de a síp néma maradt.

33′ – Kiss B. beadása után Medgyes fejelhetett, de fölé.

38′ – Veszélyesen szálltak be Kiss B. pontrúgásai, meg is csúsztatták a magasemberek, de a befejezés egyelőre nem jött össze.

43′ – GÓÓÓÓL! Devecseri kiváló átadása után Medgyes cselezte ki védőjét, majd felnézett és lőtt. Fadgyas tehetetlen volt, 0-1!!!

A szünetben nem volt csere, pedig ezen a bajnokin már 5-5 változtatásra van lehetősége a szakvezetőknek.

50′ – Minden ugyanott folytatódott, ahol az első 45 perc abbamaradt, a hazaiak támadgatnak, de a Haladás a veszélyesebb.

51′ – Tóth M. kiugrása után Fodor szabálytalankodott, sárga lap lett a ,,jutalma”. Kiss Bence veszélyes szabadrúgása után Holdampf került helyzetbe, de a hazaiak üggyel-bajjal felszabadítottak.

57′ – Mindkét vezetőedző cserélt.

58′ – Hornyák a leshatáron léphetett ki, de Mocsi szögletre mentett.

63′ – Kiss  B.sárga lapos megmozdulása után azonnal szabálytalankodott újra, ezúttal is a csereként beállt Kovácsréti volt a szenvedő fél. A szabadrúgást Ötvös végezte el, de csúnyán fölé vágta.

70′ – Egyre nagyobb erőket mozgósított az egyenlítés érdekében a Szpari.

75′ – Sorozatban jöttek a hazai pontrúgások, szabadrúgások, szögletek, de veszély nélkül.

79′ – Farkas lőtt távolról, de Verpecz hárított.

90′ – Kétszer is veszélyes volt a szombathelyi kapura a Szpari, előbb fejesből, majd sarokrúgást követően.

A játékvezető 3 percet hosszabbłtott, közben egy kakaskodás után Rácz és Svedyuk is sárgát  kapott, utóbbinak ez volt a második, így villant a piros! Az eredmény már nem változott, maradt a 0-1.

A meccs után a 3 pontot eldöntő egyetlen gól szerzője, Medgyes Zoltán elmondta, hogy fontos győzelmet arattak, ami a csapat  érdeme volt. Erre a sikerre rászolgált a Haladás – fogalmazott a fiatal csatár.

 

 

 

 

 

 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!