Tervezni sem lehetett volna jobban a Haladás VSE női másodosztály nyugati B-csoportjában érdekelt együttes szezonkezdését. Az előző csonka évadot követően a megszűnés szele is megcsapta a szombathelyi zöld-fehéreket, így mindenképpen elismerésre méltó az a teljesítmény, amellyel hetek óta örvendeztették meg a szurkolókat.

A Közgáz ellen, már-már vert helyzetből sikerült fordítania Mucsi Péter együttesének, majd a több egykori vasi játékost is a soraiban tudó Ajkát is legyőzték 3-2 arányban. Ezt követően – október közepén – a TFSE ellen rendkívül megnyerő játékkal rukkoltak ki, megérdemelten nyerve 3-0-ra. Azóta viszont hiába várják a szurkolók és persze a Haladás játékosai is a folytatást.

A Palota VSN elleni derbi már halasztásra került néhány hete. A hétvégére pedig az Újpest U21-es csapata látogatott volna a vasi megyeszékhelyre. A Hungarysport ezt az összecsapást élő stream segítségével 17 órától közvetítette volna, a helyzet azonban újraírta a forgatókönyvet. A vírushelyzet miatt a szombat kora esti mérkőzés halasztásra kerül.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!