Nagy igazság, hogy egy sportoló sokkal nagyobb teljesítményre képes, ha a legfontosabb pillanatban az őt támogató szurkolók jelen vannak és buzdítják. Talán nem túlzás azt állítani, hogy Vas megye élcsapatai kivételes helyzetben vannak. Ha a szurkolótáborokat kell gócső alá venni, akkor bizony előkelő helyen végeznének ezek a csapatok.

A Falco, az Egis Körmend vagy épp az SZKKA mérkőzései rendre hatalmas tömegeket mozgat meg, akárcsak a Szombathelyi Haladás. A jelenleg másodosztályban vitézkedő labdarúgók késő nyári valamint kora őszi időszakban esedékes összecsapásaira két-háromezres közönség volt kíváncsi. Némiképp irónikus, hogy a kiesés ellenére az ország egyik legnézettebb csapatának számított a vasi alakulat hazai találkozói.

A koronavírus-járvány a tavaszi menetrend után a késő őszi-téli időszakban is kénytelen volt alkalmazkodni a helyzethez. A zárt kapuk mögött megrendezett találkozók dacára sem maradnak le a mérkőzésekről a szurkolók, akik többek között – amennyiben minden feltétel adott, akkor az idegenbeli összecsapásokat a Hungarysport közvetíti. Ugyanakkor most a labdarúgók plusz motivációt kapnak.

Az új Haladás Sportkomplexum kopár falai megelevenednek. Az öltözőket és a pályát összekötő játékoskijáró falai ugyanis közös együttműködés jóvoltából életre kel. Megelevenítve a tömött lelátók hangulatát, a szurkolók szeretetét és támogatását nyújtva a labdarúgók felé. Kifejezetten élmény volt testközelből megnézni az új dekorációs elemet, amelyet most olvasóink is szemügyre vehetnek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!