Remek teljesítménnyel, veretlenül vezeti az élvonalbeli férfi futsal bajnokságot a Haladás VSE csapata. Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai ráadásul legyőzte otthonában a legnagyobb riválisnak számító, BL-tapasztalatokkal rendelkező Berettyóújfalu együttesét is. A 2019/2020-as szezon során pedig az Aréna Savariában emelhették magasba a Magyar Kupa-győzelemért járó serleget.

Hiányérzete persze van a játékosoknak, hiszen a koronavírus-járvány miatt nem hirdettek győztest a legutóbbi szezonban. Feltett szándéka Vidák Balázsnak és Horváth Péter csapatkapitánynak, hogy ezen 2021-ben változtassanak. A két labdarúgó pedig azt is elmesélik a Hungarysportnak, hogy Ők mivel és hogyan töltik az idei karácsonyukat…

Horváth Péter: Ez lesz az 1. karácsonyunk a gyerekeink megszületése óta. Ezért ez egy rendhagyó ünneplés lesz. Változtatunk kicsit a tradíciókon, most már négyen vagyunk, nem csak kettesben párommal. A gyerekek és a család köré épül nálunk a karácsony. 24-én ebédre mindig feleségem szüleihez megyünk, ott lesz ajándékozás, közös délután, majd vacsora és az este lezárása, ajándékozással a szüleimnél zajlik. Az estét töltjük 4-esben otthon, ha bírják majd ébren a gyerekek is! A következő két napot még az ünnepből a rokonoknál szoktuk tölteni, de a vírushelyzet ezt most biztosan felülírja, sajnos! Így minden szempontból rendhagyó karácsony lesz számunkra! Már nagyon várjuk az első 4-es családi karácsonyunkat!

*

Vidák Balázs: Idén karácsonykor a megszokottól eltérően nem Pesten karácsonyozik a család, hanem itt, Szombathelyen! Ez lesz az első karácsonyunk, amikor nem utazunk haza Budapestre, hanem hozzánk jönnek a családtagok! 24-én érkezik a család, közös fadíszítés után az ajándékok átadása következik, majd a rengeteg ennivalót próbáljuk meg elfogyasztani, kisebb-nagyobb sikerekkel! 28-án már folytatjuk is az edzéseket, de addig sem állunk le, hiszen kaptunk edzésprogramokat, amiket el kell végeznünk! Az idei évre sajnos nagyon rányomta a bélyegét a koronavírus, a kupát még letudtuk játszani és meg is tudtuk nyerni hazai pályán, de utána lefújták a bajnokságot, amit nagyon sajnáltunk, hiszen jó pozícióban voltunk, és nagy esélyünk volt akár a bajnokság megnyerésére is! De nem törődtünk ezzel, ugyanazzal a mentalitással, elszántsággal készültünk a következő bajnokságra is, és azt gondolom, hogy nagyon szép félszezonon vagyunk túl. Vezetjük a bajnokságot, a Magyar Kupában is a legjobb nyolc között vagyunk! Bízunk benne, hogy az idei bajnokság végig megy és megtudjuk nyerni. Mindenki ezért dolgozik mindennap, hogy a végén a Haladás VSE futsalcsapata bajnok legyen! Saját magam teljesítményével sosem vagyok elégedett, mindig van hova fejlődni, de úgy érzem, hogy jó úton járok. Teszek is érte rengeteget és hiszem, hogy a befektetett munka előbb-utóbb megtérül! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves Hungarysport olvasónak és Boldog Új évet! Vigyázzunk egymásra, hogy minél előbb vége legyen ennek a járványnak és újra visszatérjen minden a régi kerékvágásba! A Haladás VSE futsal csapata bajnokságot fog nyerni és a szurkolókkal fog közösen ünnepelni! Hajrá Hali, Hajrá Szombathely!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!