Megtörtént az, amire kevesen számítottak: Lionel Messit még soha eddig egyszer sem állították ki a Barcelona színeiben, 753. mérkőzésén azonban megtört ez a sorozat, a hatszoros Aranylabdást piros lappal zuhanyozni küldték a Spanyol Szuperkupa döntőjében. 

A katalánok az Athletic Bilbao csapatával néztek farkasszemet, és bár sokáig úgy tűnt, 2:1-re megnyerik a találkozót, a baszkok az utolsó utáni pillanatban egyenlítettek, majd a hosszabbításban egy remek góllal megnyerték a kupát. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a Bilbao játékosok elég durva antifutballal rukkoltak elő, valószínűleg emiatt tört ki a frusztráció az argentin zseniből.

Már az utolsó pillanatokban, szinte reménytelen helyzetben támadott a Barca, amikor is Messi igyekezett Jordi Alba átadására sietni a tizenhatos vonalára, ám egy Athletic játékos megpróbálta útját állni nem éppen szabályos eszközökkel, Messi pedig erre egy sallerrel reagált.

Na de miért is írtuk azt a címet, hogy másodszor állították ki Messit?

Kevesen tudják, de Leo kapott már pályafutása során pirosat, méghozzá azon a mérkőzésen, amikor bemutatkozott az argentin válogatottban, ja és azt se felejtsük el, hogy ez éppen Magyarország ellen történt. Mutatjuk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!