A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság csapatai menetrend szerint pótolták az őszről elmaradt fordulókat, a hétvége során a 17. játéknap küzdelmei is lezajlottak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Jánosházán tudott nyerni a Celldömölk! A két együttest sok szál köti össze, így természetesen nagy izgalmakat és a zárt kapuk ellenére rangadói hangulatot lehetett várni előzetesen a találkozótól, amely nem is okozott csalódást. Sokáig úgy tűnt, hogy a felek pontosztozkodással zárnak, ám egy késői vendég gól végül celldömölki győzelmet ért.

Nehezen, de végül győzni tudott a Vép, akik a sereghajtó Csepreg otthonába látogattak a hétvége során.

Csepreg SE – Vép VSE élő meccs poszt

Végeredmény: 1-2
Gólszerző: Pócza András

Hajrá CSSE! #csakegyutt

Közzétette: Csepregi Sportegyesület – Hivatalos – 2021. február 28., vasárnap

Továbbra sem megy a Répcelak gárdájának, ezúttal hiába vezettek sokáig 1:0-ra a hazaiak, végül a bükiek a szél segítségével nagy nyomást helyeztek a vendéglátójukra és a hajrában megfordították a találkozó állását.

Közzétette: Répcelaki SE-Sport36 – labdarúgó szakosztály – 2021. február 27., szombat

Kisebb meglepetésre pályaválasztóként szenvedett vereséget a Lukácsháza csapata, akik a Haladás Kondics utcai pályáján fogadták a Rábapaty együttesét.

Hiába vezetett, végül vereséget szenvedett Szentgotthárdon a Kőszeg csapata, akik nem túl jó formában kezdték meg a tavaszi versenyfutást.

A forduló egyetlen döntetlenjét a Szarvaskend és a Vasvár összecsapása hozta, hiába vezetett egészen a 92. percig a szarvaskendi alakulat, végül egy öngólnak köszönhetően egy pontot elcsent vendéglátójától a Vasvár.

Szintén egy késői gól hozta meg a szerencsét a rumiak számára is, hátrányból sikerült fordítania a rumi alakulatnak a második játékrész elején vezetést szerző Egyházasrádóc ellen.

A hétvégén úgy látszik az volt a bevett forgatókönyv, hogy a hátrányba kerülő együttesek megfordítják a találkozó állását. Nem volt ez másképp a listavezető Sárvár és a Körmend összecsapásán sem, hiába vezettek az első félidőben a körmendiek, a második etapban összekapta magát a Sárvár és 3 gólt is berámolt a piros-feketét kapujába.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!