Élő stream közvetítésünknek köszönhetően egyetlen szurkoló sem maradt le a hétvégi élvonalbeli amatőr női bajnoki mérkőzésről, amelyet a vasi megyeszékhelyen vívott a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület, valamint az ELTE Fortis gárdája. A párharc érdekességét az jelentette, hogy a házigazda mindenképpen szerette volna másodszor is legyőzni a fővárosi riválisát.

Ez viszont nehezebbnek bizonyult, mint előtte bárki gondolta volna. Az első félidőben neagy ritkán jutott dobóhelyzetig a SzoESE, ugyanis a budapesti lányok agresszív védekezése rendre faulttal ért véget. Emiatt nem tudta saját játékát ellenfelére erőltetnie a szombathelyi együttesnek. A térfélcserét követően viszont már minden összejött a vasi együttesnek és megérdemelt sikert arattak.

Állóképességben, küzdeni akarásban mindenképpen ellenfele fölé nőtt a SzoESE, amely jelesre vizsgázott csapatmunkából is. Szabó László vezetőedző elégedettségének adott hangot tanítványai produkciója láttán. A találkozót Püspöki Lotti is pozitívan értékelte, aki hosszú, hónapokig tartó sérülést követően tért vissza az elmúlt hetekben, ezúttal pedig csapata egyik legjobbja volt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!