Manapság nem ritka, hogy az egyik sportág jeles képviselője idegen terepre tévedve, belekóstol egy számára teljesen idegen szakágba. Az utóbbi időben leginkább az NBA kosarasai hódolnak ilyen kedvteléssel, elég csak Nate Robinsonra gondolni, aki háromszor lett zsákolóbajnok és játékosként megfordult a Bulls, a Warriors, a Knicks vagy épp a Celtics színeiben.

Levezetésként pedig pattogtatott Izraelben, Venezuelában és Libanonban is. Visszavonulását követően kipróbálhatta magát amerikai focistaként is, de profi ökölvívóként is bizonyítani akart, ami nem sikerült túl jól. Lehet ezt a hullámot szerette volna meglovagolni a Miami Heat és a Los Angeles Lakers színeiben bajnoki címet szerző Shaquille O’Neal is.

A 48 éves 216 centiméter magas egykori center televíziós szakkommentátorként tevékenykedik, viszont kikacsintott már a küzdősportok világába. Ezt tette legutóbb is, amikor egy gálán vett részt, ahol ismert pankrátorokkal léphetett egy ringbe. Riválisa Cody Rhodes olyan erővel szállt a kosarasba, hogy azzal a lendülettel két asztalt is sikerült összetörniük.

Persze a történet itt nem ért véget, hiszen O’Nealt láthatóan nagy fájdalmakkal küszködött, így a helyszínen lévő mentőkocsiba kellett feküdnie. A helyzetet viszont árnyalja, hogy a rendezvény kommentátora is szerette volna meglátogatni a sérült résztvevőt, aki arra már elhagyta a helyszínt, így csak az üres esetkocsihoz volt szerencséje. Kérdés, hogy hová tűnt Shaquille O’Neal?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!