Az NB I-es tekebajnokság 13. fordulójában hazai pályán fogadta a qLAUF-B TK csapatát a balogunyomi alakulat, a vasiak pedig könnyedén és megérdemelten nyerték meg a találkozót.

Az első sorban ezúttal Virág Bence és Svajda Zoltán kezdett a hazaiak részéről. Bence remek formában gurított, közel került a 600-as fához, párja játéka felemás volt, de győzelme neki sem forgott veszélyben.

A 2:0-ás előnyt a folytatásban Horváth Márton és Gombos Gergely növelte.

A befejező részhez tehát megnyugtató előnnyel érkeztek az unyomiak, ahol Józsa Gábor és Doma Attila egyaránt szépen gurítottak, de 60 gurítás után Svajda Győző edző játéklehetőséget biztosított Cserei Gábornak és Kiss Zsoltnak is, akik éltek a lehetőséggel, mindketten megszerezték a győzelmet, amelynek eredményeképp sima 8:0-val zártul a találkozó.

Az unyomi ifisták is remekül játszottak ezen a mérkőzésen. A csapat legfiatalabb tagja, Tóth Levente ismét szépen gurított, ezzel a győzelmet is megszerezte. Bíró Benjámin viszont olyat mutatott, amit a Vaosz tekepályán nagyon kevesen. 613 fát!!! ütött, ami hatalmas teljesítmény, jár neki is a gratuláció, 4:0

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!