Nagypénteken is történtek izgalmak a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, hisz a 24. játéknap igencsak izgalmas párosításokat tartogatott számunkra. 

Nem bírt egymással az éllovas két legfőbb üldözője: 6 gólt hozó találkozón ikszelt egymással a Király és a Vép együttese. A hazaiaktól Halmosi Péter, míg a vendégektől Takács Márton volt két alkalommal is eredményes. Az összecsapás jócskán meghaladta a megyei első osztály színvonalát.

Az izgalmas 90 perc után után Halmosi Péter mondta el nekünk, hogyan látta a rangadót.

A két üldöző pontosztozkodását bizony kihasználta a Sárvár, igaz egyáltalán nem volt könnyű dolguk a jó formában lévő sereghajtó ellen, csak a 88. percben sikerült bevinniük a győztes találatot.

A tavaszi szezon során talán a legjobb teljesítménnyel rendelkező Szentgotthárdot fogadta hazai pályán a Répcelaki SE csapata. A találkozó nagy küzdelmet hozott, játékvezetői szempontból is nehézkes volt, így nem meglepő, hogy indulatokból nem volt hiány. A mérkőzést végül a szervezetten játszó hazaiak húzták be 1:0-ra, amivel zsinórban 4. mérkőzésükön sikerült pontot szerezniük (a Celldömölk elleni, játék nélkül elveszített meccset leszámítva).

A 24. játéknap sok döntetlent hozott, ikszelt egymással a Rábapaty és a Celldömölk, a Szarvaskend és a Jánosháza, valamint a Lukácsháza és a Kőszeg is, így ebben a fordulóban igazán nagyot nyertek, akik győztesen hagyhatták el a játékteret.

A forduló meglepetését egyértelműen a Vasvár szolgáltatta, hisz a tavaszi szezon során az első győzelmüket aratták Körmenden, egy fordulatos összecsapáson.

Jegyzőkönyvek, tabella

Sokat nem kell várnunk a következő fordulóra, hisz ne feledjük, hogy vasárnap újabb mérkőzéseket rendeznek az első osztályban. Mutatjuk a párosításokat.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!