Háromból három! Ez lehet a Haladás VSE élvonalbeli futsalcsapat mottója is, amely egy hét leforgása alatt harmadik mérkőzésére készül. A legutóbbi hét elején egy élvezetes mérkőzésen Kecskeméten nyertek Vidák Balázsék, majd pénteken a Haladás Sportkomplexumban tartották itthon a három bajnoki pontot Juan Ramon Calvo Rodrigez együttese.

Hétfőn már a Veszprém otthonában bizonyíthatnak Dróth Zoltánék és bizonyára a nehezen megszerzett előnyöket szeretnék megőrizni a Berettyóújfaluval szemben. Mint ismert a MVFC a legutóbbi fordulóban, hazai pályán 2-2-re végzett a Kecskemét ellen. Ennek köszönhetően nemcsak előzött a szombathelyi futsalcsapat, de növelni is tudta előnyét.

A feladat viszont nem lesz könnyű, hiszen a Veszprém hosszú évek óta nagy riválisnak tekinthető. Többször megtréfálták a Haladást, de a 2020/2021-es bajnokságban kétszer vereséget szenvedtek, csak egy hazai pályán elért 3-3-mas eredményt tudnak felmutatni. A rájátszásban viszont bármi megtörténhet és kiderül, hogy a mérkőzés után ki lehet elégedettebb…

Balaton Bútor FC Veszprém – Haladás VSE
2021. május 3. – 18:30
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!