Nagy meglepetésre, de a pályán mutatott teljesímény alapján megérdemelten nyerte meg a Leicester City az angol FA kupa idei kiírását. A döntőben az esélyesebb Chelsea számított befutónak, amely 1-0-ás vereséget szenvedett egy óriási bombagólnak köszönhetően. Ennek eredményeként a rókák 2016-os bajnoki címét követően ismét komoly trófeát hódítottak el az esélytelenek nyugalmával.

A találkozón remekül játszott a klub ikonikusnak számító támadója, Jamie Vardy, aki ezúttal is kitett magáért és mindenkit meglepett azzal, hogy Ő mivel ünnepelte a győzelmet. A szoros menetrend miatt nagy bulira nem volt lehetőség, de hazafelé – nem Ő vezetett – lecsúszott néhány tequilás sör és másnap egy gyorsétteremben reggelizett, csak ezután következett az edzés.

Különös és főként egészségtelen szokásai dacára kiváló éveken van túl a támadó, aki bevallotta, hogy mérkőzések előtti estén megiszik egy üveg bort. Meccsnapokon három energiaitalt és egy erős presszókávét iszik, valamint sajtos-sonkás omlettel indítja a napot – ennek köszönhetően tud igazi őrültként hajtani a találkozókon. Egy biztos, neki bevált ez a recept…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!