Eldőltek a lényegi kérdések a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli régiójában, hisz egy fordulóval a vége előtt biztossá vált, hogy a Táplán nyeri a bajnokságot. Az északi régióban ugyan a két elmaradt játéknappal együtt még 4 meccs hátravan a szezonból, de a Zanat-Haladás együttese közel került ahhoz, hogy megnyerje a bajnokságot, hisz a hétvégi eredményeknek köszönhetően előnyük 7 pontra nőtt.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Táplán és a Nádasd gárdája egyaránt kiemelkedett ebben a szezonban a déli régióból, végül előbbi ért célba elsőként, de a nádasdiaknak is jár a gratuláció, hisz remek szezont futottak, ezt bizonyítja a hétvégén megnyert rangadójuk is. A Táplán számára az volt a tét Csákánydoroszlóban, hogy amennyiben nyer, úgy biztosan bajnok lesz már egy fordulóval a bajnokság vége előtt, és nem is hagytak kétségeket. Az már korábban eldőlt, hogy az Őriszentpéter búcsúzik a másodosztálytól (ha lesz feljutó). A Gyöngyöshermán hazai győzelmére ki is látogattunk, a találkozóról pedig fotókat is hoztunk.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Zanat-Haladás könnyed, 7:1-es győzelmet aratott Ikerváron, míg a Pecöl kikapott hazai környezetben az Alsóújlaktól. Nagy pofonba szaladt bele a Sitke Gencsapátiban, míg a játéknap legizgalmasabb meccsét a 8 gólos, fordulatokban gazdag Söpte – Uraiújfalu hozta.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!