A tavaly nagy sikert aratott rendezvény folytatásaként, június 26-án újra lebonyolították a TENISZ-DZSEMBORI-t. Ahogy tavaly, idén is komoly részvétel és érdeklődés mellett (Szombathely,-és környékéről, Kőszegről, Vasvárról..stb..) 14 csapat nevezésével zajlott a páros verseny, a -110, és a + 110-es korosztálytagjai számára. A rendezvény kiírói: Palatinus Egyesület és Savaria Tenisz-Centrum voltak.

– Lehetőséget szerettünk volna biztosítani a Savaria tenisz-centrum bérletes közönségének egy bajnoki (kupa) szisztéma szerinti megmérettetésre, ezáltal a sportbaráti kapcsolatok kibővítésére, valamint a szabadidő hasznos eltöltésére lehetőséget adni a klubtagoknak – fogalmazott érdeklődésünkre Palotai Zoltán, a Palatinus Egyesület elnöke.

EREDMÉNYEK
– a +110-es korosztályban nyolc páros indult, itt két csoport lett kialakítva, akik csoporton belül körmérkőzéseket játszottak. Az „PIROS” csoportot a Horváth Tibor – Pálóczy László, míg a „ KÉK” jelű csoportot a Kiss Ferenc – Palotai Zoltán párosok nyerték magabiztosan.
A dőntőben a Horváth Tibor-Pálóczy László páros komoly fordítást produkálva (3-6-ról 9-7-re) győzött a Kiss Ferenc – Palotai Zoltán duó ellen, így lettek a 2. TENISZ-DZSEMBORI bajnokai. A 2. helyen tehát a Kiss/Palotai kettős végzett.

a -110-es korosztályban (6 páros) körmérkőzéses formában, szintén 9 nyert gém-ig tartó mérkőzéseket követően a minden mérkőzésüket megnyerő (amúgy a +110-es korosztályban egymás ellen mérkőző) Kiss Ferenc – Pálószy László páros diadalmaskodott.

1.Kiss Ferenc/Pálóczy László 2. Horváth Gáspár/Varga Árpád 3.Kozmor Géza/Schütz Péter
A rendezvény dzsembori jellegének megfelelően a rendezők a helyi büfé biztosításával, valamint ebédre történő vendéglátással oldották meg a versenyszámok közötti baráti, kellemes hangulatot.

A díjkiosztón, amelyen mindkét kategória első három helyezett csapatát jutalmazták, Szabó Péter, a Savaria Tenisz Centrum, valamint Palotai Zoltán, a Palatinus Egyesület részéről adták át a megérdemelt elismeréseket. A sportesemény bőven a döntőket követően, késő délután fejeződött be.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!